JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Riihimäkeläinen IoT-yhtiö Small Data Garden on lanseerannut ensimmäiset IOTSU-tuotteensa, jotka toimivat Connected Finlandin operoimassa Sigfox-verkossa. Tuotteet perustuvat yleiskäyttöiseen alustaan, jonka pohjalta voidaan tarjota laaja joukko erilaisia sovelluksia.

IOTSU-tekniikan avulla anturitiedon keruu, käsittely ja lähetysten hallinta voidaan toteuttaa monipuolisesti ja älykkäästi. Se mahdollistaa hyvin energiatehokkaat ja pienikokoiset laitteet. Lisäksi laitteiden kuuluvuus on parasta tasoa, yhtiö kehuu.

Small Data Garden on toteuttanut sovelluksia muun muassa asumiseen, kiinteistöjen hallintaan, liikkuviin työkoneisiin, logistiikkaan ja ympäristöteknologiaan. Yrityksen tuotteita on toimitettu Suomen lisäksi vientiin.

Yrityksen ensimmäiset tuotteet ovat IOTSU Temperature and Humidity lämpötilojen ja kosteuden hallintaan, IOTSU Door and Window Sensor murtosuojaukseen sekä IOTSU Motion läsnäolon ja liikkeen mittaukseen.

Asiakkaita ja kumppaneita ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat, käyttäjät ja palvelutoimijat, logistiikka-, kuljetus- ja laiteoperaattorit, ohjelmistotalot ja järjestelmäintegraattorit sekä teknologiateollisuuden ja ympäristöteknologian ratkaisutoimittajat.

Ranskalaisen Sigfox kehittämä IoT-verkko toimii jo 45 maassa. Periaatteessa verkkoon kehitettyjä palveluja voi myydä globaalisti.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Ajoneuvoista voidaan tehdä tietoturvallisia

Tulevaisuudessa V2I- (vehicle to infrastructure) ja V2V-yhteydet (vehicle to vehicle) saavat rinnalleen V2X-tietoliikenteen (vehicle to everything). Kyse on miljardin dollarin markkinoista, joka kiinnostaa kuluttajaakin yhä enemmän. Yksi tavoite V2X-yhteyksissä on vähentää onnettomuuksia informaation vaihdon avulla.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2